8.2.11

Νέα εξ ανατολών....

ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΠΑΝΩ.

 Νέτγκαζέτε 29-1-2011.

Πωλούνται γραβάτες και σάλια με εικόνες του Ατατούρκ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για εσάρπες, σάλια, γραβάτες και πουκάμισα που κατασκευάζει μια φίρμα στην Προύσα, καθώς είναι κατασκευασμένα από μετάξι και φέρουν πάνω τους εικόνες ή την φωτογραφία του Ατατούρκ. Ο Σινασί Τσελικλέρ, ιδιοκτήτης της εταιρίας αυτής που δραστηριοποιείται στο Κοζαχάν, και για χρόνια παράγει ειδικά σχέδια πάνω στο μετάξι, είτε τυπωμένα είτε με το χέρι, λέει πως η τελευταία αυτή προσπάθεια πήγε καλά και από ντόπιους και από ξένους πελάτες. Σχετικά με τα σχέδια με τον Ατατούρκ, Ο Τσελικλέρ αναφέρει πως πρόκειται για εξολοκλήρου δικά του σχέδια, σχεδιασμένα με το χέρι πάνω σε ειδικό ύφασμα για γραβάτες. Πρόσθεσε πως μετά από αιτήματα, διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων και σε εσάρπα, σάλια και σε ύφασμα με ζωγραφισμένες πάνω διάφορες εικόνες του Ατατούρκ.
Ο Τσελικλέρ τονίζει πως διαμόρφωσε μια ειδική κολεξιόν σχετικά με τον Ατατούρκ και λέει πως ¨Ετοιμάσαμε 250 διαφορετικά σχέδια με τον Ατατούρκ σε εσάρπες, σάλια και γραβάτες.Σε αυτήν την κολεξιόν κάθε μήνα προσθέτων 5-6- σχέδια.
…….
Ο Τσελικλέρ λέει πως μετά την αυξημένη ζήτηση για τις γραβάτες και σάλια με την εικόνα του Ατατούρκ, παρήχθησαν και πουκάμισα που έχουν πάνω τους την υπογραφή του Ατατούρκ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More