29.3.11

Οι ανθέλληνες!


Για χρόνια διάφοροι παραποιούν και συκοφαντούν την Ελληνική ιστορία. Καλοί μαθητές του ανθέλληνα Φαλμεράγιερ, προσπαθούν να δηλητηριάσουν την συνείδηση των Ελλήνων. Αποσιωπούν φυσικά ότι ένας από αυτούς που αντιτάχθηκαν σε αυτά τα ανθελληνικά ψεύδη ήταν και ο Άρης Βελουχιώτης με τον περίφημο πια, λόγο του στην Λαμία. Μας λένε λοιπόν ότι Αρβανίτες και Αλβανοί είναι η ίδια φυλή και διαφέρουν μόνο στο λάμδα που έγινε ρο. Η αλήθεια όμως είναι άλλη.

Οι Αλβανοί κατοικούν πέραν του Γεννούσου ποταμού και είναι Σκιπετάροι. Οι Αρβανίτες πήραν το όνομα τους από την οροσειρά-τοποθεσία Άρβανα της Βορείου Ηπείρου. Όσοι ισχυρίζονται ότι ήρωες της επανάστασης δεν ήταν Έλληνες (Μπουμπουλίνα,Μάρκος Μπότσαρης, κ.τ.λ),είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι, διότι όλοι ξέρουν ότι η Αλβανική εθνική συνείδηση αναπτύχθηκε από τους Ευρωπαίους σε αντιστάθμισμα στον αγώνα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου (πρωτόκολλο Κέρκυρας,κτλ).

Αποσιωπούν ακόμα ότι και ο γραπτός τους λόγος διαμορφώθηκε το 1913(!). Ας μας ενημερώσουν για το θρήσκευμα των Γκέκηδων. Ποια καταγωγή και θρησκεία έχουν οι Τόσκηδες. Από που προέρχονται οι Τσάμηδες, και αν όλος αυτός ο κόσμος θα συνυπήρξε στο ίδιο κράτος αν δεν υπήρχαν οι Ιταλοί(!)..
Τολμούν μάλιστα να ισχυρίζονται ότι η φουστανέλα δέν είναι Ελληνική(!)..
Τους παραπέμπουμε λοιπόν σε ένα θαυμάσιο λεύκωμα που είχε κυκλοφορήσει το 1948 το μουσείο Μπενάκη, με πρόλογο και παρουσίαση να ανήκουν στην αείμνηστη Χατζημιχάλη. Όλοι ξέρουν-ω ανθέλληνες- πως το χιτώνιο μετεξελίχτηκε σε φουστανέλα.
Και που κατοικούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι;

Μήπως να σας θυμίσουμε πως λεγόταν το Δυρράχιο (για παράδειγμα;)..Επίδαμνος, αποικία των αρχαίων Κορινθίων. Δείξτε μας ένα μνημείο, μια επιτύμβια στήλη στα ''αρχαία'' Αλβανικά. Πέστε μας έναν ιστορικό έναν φιλόσοφο έναν πολιτικό. ΚΑΤΙ..
Μην κουράζεστε μισέλληνες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

Ο Ρήγας Φεραίος σας έχει απαντήσει στον κύκλο τραγουδιών του για την καταγωγή των Αρβανιτών. Σας έχει απαντήσει η Άννα η Κομνηνή στην ''Αλεξιάδα''.
Ο Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος όπου αναφέρει τους Αλβανούς σαν φυλή του Καυκάσου(!)..
ΠΡΟΣΟΧΗ..Μιλάμε για τον 9ο μχ.
Τα Αρβανίτικα ειναι ''ντοπολαλιά'',μια από τις πολλές διαλέκτους που υπάρχουν στην πατρίδα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνια Έλληνες κατοικούσαν σχεδόν σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο. Κάποιοι λοιπόν ανακάλυψαν την Αμερική 500 χρόνια μετά τον Κολόμβο. Φυσικό να αλληλοδανείζεσαι γλωσσικά στοιχεία με λαούς που συνυπάρχεις για αιώνες.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..Πολλοί θεωρούν ότι η λέξη τεφτέρι είναι Τουρκική. Και όμως είναι αντιδάνειο. Προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη διφθέρα. Σημαίνει πάπυρος αντιρατσιστές μου.

Μήπως θέλετε να αναφερθούμε και στον Γεώργιο Καστριώτη; Υπάρχει επιστολή (1460)προς τον Ιταλό Ursini όπου παρουσιάζεται σαν γόνος Ηπειρωτών και όχι Ιλλυριών. Ο Τούρκος βιογράφος του Αλί Πασά, Αχμέτ Μουφίτ γράφει: ''το έτος 1443 δραπέτευσε από το Οθωμανικό στρατόπεδο του Μόραβα ο Έλληνας ηγεμόνας Καστριώτης και στην έδρα των προγόνων του στην Κρόια''
Ο Ιταλός A.Salvi (1718), o Aγγλος C.Randall (1810) αλλά και οι Σουηδοί Barrau και Rudbeck (1835), OΛΟΙ αυτοί λένε ότι ο Καστριώτης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.
Υπάρχουν φυσικά και Έλληνες Βαλκανιολόγοι όπως για παράδειγμα ο καθηγητής κ.Αχιλλέας Λαζάρου που λένε τα ίδια..

Απλά τα πράγματα. Κάποιοι δέν έχουν ταυτότητα και προσπαθούν να την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ κλέβοντας την ιστορία των άλλων. Μεγάλες δυνάμεις παίζουν γεωπολιτικά παιχνίδια
βρίσκοντας ''αγνούς'' συμμάχους σε ανθέλληνες και προδότες. Διότι πως αλλιώς θα αφανίσεις ένα Έθνος αν πρώτα δεν χτυπήσεις την ιστορία του;
Το καταλάβαμε λοιπόν πως - κάπως έτσι- η σφαγή της Σμύρνης γίνεται ''συνωστισμός;''

Π.Β.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More