14.6.11

Άρχισαν τα όργανα... για τον πρωθυπουργό!

Άρχισαν τα «τύμπανα του πολέμου» στο ΠΑΣΟΚ!


Άρχισαν τα «τύμπανα του πολέμου» στο ΠΑΣΟΚ μετά την αιφνίδια παραίτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του βουλευτή Φλώρινας και ιστορικού στελέχους του Κινήματος Γιώργου Λιάνη.
Το κόμμα, που βρισκόταν για περισσότερα χρόνια από 20 χρόνια στην εξουσία, αρχίζει να «φυλλοροεί» και δημοσκοπικά έχει φθισει στα επίπεδα των εκλογικών αποτελεσμάτων του 1977.
Βουλευτές που επί χρόνια εκλέγονται με το πάλαι ποτέ Κίνημα, σήμερα δηλώνουν αποφασισμένοι να εμποδίσουν την κυβέρνηση να φθάσει στην ψήφιση του επαχθούς Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος
Ο κ. Λιάνης φαίνεται ότι, θα σηματοδότησει νέες ραγδαίες εξελίξεις που θα παρασύρουν την επιτελική ομάδα του Μαξίμου, η οποία από τα παλαιά στελέχη θεωρείται ξένο σώμα.
‘Ηδη το ΠΑΣΟΚ μετά την αναξερτητοποίηση του κ. Λιάνη έχει 155 βουλευτές μόλις δυο περισσότερους από το όριο που είχε βάλει ο ίδιος πρωθυπουργός ως «κόκκινη γραμμή.»
Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο πέντε βουλευτές έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση.
Πολλοί βουλευτές από όσους έχουν απομείνει υπενθυμίζουν τη ρήση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Βαγγέλη Παπαχρήστου ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα γίνει το μοιραίο πρόσωπο για το ΠΑΣΟΚ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More