14.6.11

Έχεις τελειώσει και δεν στο λένε!

Υπουργικό-πρόκληση στους «Αγανακτισμένους» αύριο
Υπουργικό-πρόκληση στους «Αγανακτισμένους» αύριο!

Με μια... παράτολμη απόφαση, ο Πρωθυπουργός όρισε για αύριο συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου, ενώ συνεδριάζει επίσης ο ΚτΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και το Μεσοπρόθεσμο έρχεται στην Επιτροπή προς συζήτηση. Και όλα αυτά την ώρα που αναμένεται «σεισμός» από εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρωμένους απεργούς οι οποίοι θα περικυκλώσουν τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα. Πως θα καταφέρουν οι υπουργοί να φτάσουν στη Βουλή είναι άγνωστο ωστόσο συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου έλεγε πως «αν δεν μπορούμε να προφυλάξουμε το δικαίωμα των βουλευτών να προσέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, καλύτερα να πάμε σπίτι μας...».
Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για τις κινητοποιήσεις -σε τέσσερα σημεία της Αθήνας- από συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους «αγανακτισμένους» πολίτες αλλά και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Χαρακτηριστικό της κινητοποίησης είναι ότι έχουν έχουν κληθεί στην Αθήνα 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας. Και όλα αυτά, όταν υπάρχουν φήμες και υποψίες ότι κάποιοι ετοιμάζουν προβοκάτσια εις βάρος των ειρηνικών διαδηλωτών...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More