17.1.10

Για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ.....

Τσάμπα μάγκας

XRYSOXOIDHS.jpg
Και κερατάς και δαρμένος. Μιλάμε για πλήρη ευνουχισμό της Αστυνομίας μας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον κ. Χρυσοχοΐδη με αφορμή την... «κακοποίηση» από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακροπόλεως, Χιλιανού μετανάστη. Ένας επικίνδυνος κακοποιός που έφαγε κατά το κοινώς λεγόμενο, μερικές ψιλές, ενώ είχε συλληφθεί επειδή απειλούσε να σκοτώσει με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας έναν πολίτη (ποιος ξέρει πόσους ακόμα έχει απειλήσει ή μαχαιρώσει) μετατράπηκε ξαφνικά σε θύμα αδίστακτων, θερμοκέφαλων, ρατσιστών αστυνομικών. Έτσι τους παρουσίασαν στην κοινή γνώμη.
Το καταδικαστικό πόρισμα εξεδόθη πριν ακόμα ακουστεί η πλευρά των φερόμενων ως δραστών του «ξυλοδαρμού». Αρκούσε η αφήγηση του Χιλιανού για να καταδικαστούν στην εσχάτη των ποινών. Ακόμα και από τους συνδικαλιστές, συναδέλφους τους. Τίποτα όμως από όλα όσα ακούσαμε ως εκδοχή για το πώς συνέβη το περιστατικό δεν πείθει. Το στόρυ ήταν κακογραμμένο εξαρχής.
Τι συνέβη; Ο ειδικός φρουρός δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον «φουκαρά» λαθρομετανάστη, ο συνάδελφός του έσπευσε να τον βοηθήσει και βρήκαν και τον μπελά τους, καθώς και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο τμήμα! Δηλαδή, πώς έπρεπε να πράξει ο ειδικός φρουρός; Να τον αφήσει να τον λιντσάρει ο Χιλιανός κακοποιός και να τον αφήσει να δραπετεύσει για να επιτεθεί σε όποιον ανύποπτο πολίτη βρισκόταν στο διάβα του;
Ερωτάται ο κ. Χρυσοχοΐδης: Πώς επιτρέπει σε παιδιά που μόλις βγήκαν από τη σχολή να κάνουν τους δεσμοφύλακες σε εγκληματίες που έχουν περάσει από τις μισές φυλακές του πλανήτη και γνωρίζουν του κόσμου τα τεχνάσματα; Δεν είναι τυχαίο ότι οι λαθρομετανάστες βλέπουν ως παράδεισο τη χώρα μας. Και πώς να μη τη βλέπουν όταν ο κάθε επικίνδυνος αλλοδαπός απολαύει της απόλυτης προστασίας της πολιτείας! Τους έχει μη βρέξει και μη στάξει. Ουαί κι αλλοίμονο στον αστυνομικό που τολμήσει να κάνει τη δουλειά του, να υπερασπιστεί τη ζωή των συμπολιτών του ακόμα και τη δική του ζωή. Προσοχή, όχι από τον οποιονδήποτε Έλληνα κακοποιό, αλλά από τον πιο επικίνδυνο αλλοδαπό εγκληματία.
Ειδικός φρουρός μού έλεγε πριν από ένα χρόνο ότι πολλοί από αυτούς που συλλαμβάνονται προκαλούν με τη συμπεριφορά τους προκειμένου να τούς επιτεθούν οι αστυνομικοί, να τούς εκθέσουν και να ηρωοποιηθούν γλιτώνοντας την απέλαση. Ξέρουν ότι στη χώρα τους τούς περιμένουν τα χειρότερα. Ίσως και η θανατική ποινή. Άλλωστε γιατί να φύγει από τη Χιλή ο τύπος; Γιατί ήρθε στην Ελλαδίτσα και δεν πήγε στις ΗΠΑ;
Ο κ. Χρυσοχοΐδης με τις κορώνες του υπέρ του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και με τους βαρείς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε με ελαφρά τη καρδία κατά των αστυνομικών του Α.Τ. Ακροπόλεως μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρει στον τόπο του. Τουναντίον, φέρει ακέραια την ευθύνη για το ξεσάλωμα του κάθε λαθρομετανάστη, που βρίσκει ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα, εκτονώνει την αρνητική του ενέργεια και εκδηλώνει την εγκληματική του συμπεριφορά και δράση. Είδαμε ότι ακολούθησε και ο σφουγγοκωλάριος αρχηγός του στο ίδιο τροπάρι. Άλλος τσάμπα μάγκας κι αυτός. Μπορεί να γίνεται αρεστός ο κ. Χρυσοχοΐδης σε κάποιους κύκλους αλλά στην πλειοψηφία των συμπατριωτών του γίνεται πολύ δυσάρεστος.
Άλλα μάς έλεγε τον περασμένο Οκτώβρη ο υπουργός και άλλα πράττει. Δεν βλέπουμε αποτέλεσμα στην αθρόα λαθρομετανάστευση. Αντιθέτως διαπιστώνουμε ένα πρωτοφανές κανάκεμα που εξοργίζει. Αλλά τι να περιμένεις από μια κυβέρνηση που αντί να προχωρά σε μαζικές απελάσεις, για να διασώσει την εθνική μας ταυτότητα, κυριαρχία και ασφάλεια, παραχωρεί την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες!
του Μιχάλη Χάνδακα
εκδότη της εφημερίδας Εν Πειραιεί


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More