17.1.10

Να το ξαναφηφίσετε για ΔΉΜΑΡΧΟ!




Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Αξίζει να θυμηθούμε τον κ. Δήμαρχο της Αθήνας, όταν δεν του καιγότανε καρφί όταν εξυβριζόταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος από την <<Πανδώρα>> του σταθμού του9,84, όταν από <<την>> ίδια νεοαξικά Πανδώρα και τον επίσης νεοταξικό συνεργάτη της εξυβριζόταν ο Μίκης Θεοδωράκης και επίσης όταν μετά την την εκλογή του Γ. Παπανδρεόυ ως πρωθυπουργού εξυβριζόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας (οι Στέφανος Κασιμάτης μετακομίσας στην Καθημερινή προφανώς μετά από πρόσκληση των κ.κ. , Παπαχελά, Πάσχου, Κουλουμπή, Βερέμη και σία και ο ίδιων χαρακτηριστικών Ηλίας Κανέλλης).

Όλα τα ανωτέρω ετίθεντο κάθε φορά εγγράφως υπόψιν του αλλά ο κ. Δήμαρχος σφύριζε αδιάφορα.

Ευηρεστήθη μόνον μία φορά να απαντήσει ο Διευθυντής του σταθμού υποστηρίζων την ελευθερία του λόγου των δύο παγκοσμιοποιημένων φιλοσκοπιανών Ανανιακών κτλ δημοσιογράφων για να βρίζουν τους Έλληνες. Συνημμένα η απάντηση αυτή (δεν υπάρχει σε word)

Να θυμηθούμε επίσης ότι ο κ. Δήμαρχος έριξε το δημαρχιακό βάρος υπέρ της κ. Ντόρας και ότι την πρωτοχρονιά στην ομιλία του στο σύνταγμα απέφυγε στην προσφώνηση του να αναφέρει τη λέξη Έλληνες.

Τώρα ο κ. Δήμαρχος άρχισε το παγκοσμιοποιημένο του <<έργο>> του διαβάλλοντας τον Αντώνη Σαμαρά, για προφανείς λόγους.

Και για να φανεί δήθεν αντικειμενικός και να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, <<μαλώνει>> χαϊδευτικά και την κ. Ντόρα.

Μπράβο Δήμαρχε !!

σχόλιο paideia-gr: Δεν νομίζουμε πως η στάση αυτή του Κακλαμάνη έχει να κάνει τόσο με την Ντόρα, η οποία πλέον είναι καμένο χαρτί. Εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο των αφεντικών των διεθνιστών-πασοκτζήδων που παρασιτούν μέσα στην ΝΔ. Δεν είναι τυχαίο πως τόσο ο Κακλαμάνης όσο και ακόμη περισσότερο, όπως διαβάσαμε χθες στα ΝΕΑ, η Γιαννάκου στρέφονται κατά του Σαμαρά, λίγες μόνο μέρες μετά την ξεκάθαρη θέση του για το μεταναστευτικό. Ενοχλήθηκαν τα αφεντικά τους που ο Σαμαράς μίλησε για ελληνικό λαό και όχι πληθυσμό. Αλλά ο Σαμαράς αποδεικνύει πως δεν είναι χαζός! Σίγουρα δεν θα φοβηθεί τον Κουλούρη της ΝΔ, την Γιαννάκου. Αυτήν που τόσο ακριβά έχει πληρώσει η ΝΔ και η οποία ως μοναδικό προσόν αναφέρει ακριβώς όπως και ο Κίμωνας, πως έχει υπογράψει την ιδρυτική πράξη της ΝΔ. Ποτέ ξανά υποψήφιοι Γιαννάκου-Κακλαμάνης! Ας πάνε στο ΠΑΣΟΚ!
 Φυσικά τα της ΝΔ μας αφήνουν παγερά αδιάφορους . Το ανεβάζουμε για την ενημέρωση σας .
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More