17.5.10

Να τα λεφτά κε Παπανδρέου.........

1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.


Η σύμβαση της ντροπής: 1,32 δις πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος (το ΔΝΤ τι το θέλαμε αφού είχαμε τόσα λεφτά), Παραλαμβάνουμε το γερμένο υποβρύχιο και τέλος… απεμπολούμε κάθε απαίτηση από τις προηγούμενες συμφωνίες, παρ’ όλο που η Γερμανική δικαιοσύνη έχει τεκμηριώσει ζημία του από τις μαύρες πληρωμές!
Θυμάστε βεβαίως την υπόθεση του περιβόητου ταξιδιού της χλιδής του Ν. Παπανδρέου στο Άμπου Ντάμπι με το προεδρικό αεροσκάφος και τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ έξοδα στο handling του αεροδρομίου. Αυτή η υπόθεση δεν θα είχε έρθει ποτέ στη δημοσιότητα εάν δεν υπήρχε η φωτογραφία της Συμέλας Παντζαρτζή που τον αποθανάτισε μαζί με τους “επίσημους” συνομιλητές. Σκοπός του ταξιδιού ήταν  η σύναψη συμφωνίας για τα ναυπηγεία του Σκαραμανγκά και βέβαια τα περιβόητα γερμένα υποβρύχια.
Ξεκινήσαμε τότε μία έρευνα για να δούμε τι ρόλο έπαιζε η παρουσία του ΝΑΠ σ’ εκείνο το ταξίδι αφού δεν είχε κανέναν θεσμικό ρόλο, ούτε δικαίωμα να βρίσκεται στο αεροσκάφος. Καταλήξαμε σε ενδιαφέροντα ευρήματα που τα είχαμε παρουσιάσει εδώ: Χυδαία πρόκληση: Ντόλτσε βίτα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ο “Πρίγκηψ Νικόλαος”
Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν επερώτηση στη βουλή από τον Πάνο Καμμένο, με αποτέλεσμα ο κύριος Παμπούκης να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Η απίστευτη πρόκληση των αυτοκρατορικών εξόδων, μας έκανε να ψάξουμε την υπόθεση λίγο παραπάνω και να καταλήξουμε εδώ: Τι δουλειά είχε ο κύριος Νίκος Παπανδρέου στη Δαμασκό;
Όπου πλέον άρχισαν τα πράγματα να μπαίνουν σε μία λογική σειρα. Εκτός λοιπόν από το ονειρεμένο ταξίδι, υπήρχε μία βαριά σκιά για το τι είδους Business έκανε ο κύριος Νίκος Παπανδρέου διαμεσολαβώντας μεταξύ Αράβων και Γερμανών για την βρωμερή υπόθεση των ναυπηγείων όπου σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο (θυμάστε πόσους μήνες πριν ουρλιάζαμε συγκεκριμένα για Siemens, MAN, Daimler, ThyssenKrupp και Hoechtief; Όταν όλοι γνώριζαν μόνο για τη Siemens)
Μετά τις αποκαλύψεις μας που έπαιρναν μορφή χιονοστιβάδας, ανέλαβε ο “αγιογράφος” να διορθώσει την εικόνα του ΝΑΠ σε ένα προκλητικό άρθρο εδώ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Όπου ο μυστικός πράκτωρ ΝΠ υποστηρίζει ότι “Ακόμη και τούμπες είμαι πρόθυμος να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την πατρίδα μου.” και η αγιογραφία συνεχίζεται ως: Ο κ. Ν. Παπανδρέου εξελίσσεται σ΄ έναν άτυπο (και άμισθο) κυνηγό αραβικών επενδύσεων. Δεν θέλει να επιβαρύνει, λέει συχνά σε όποιον τον ρωτήσει, «ούτε με ένα ευρώ το Δημόσιο».
Διαβάστε λοιπόν τώρα ποιά ήταν αυτή η συμφωνία που δεν θα επιβάρυνε “ούτε με ένα Ευρώ το δημόσιο” σύμφωνα με τον “Μυστικό πράκτορα” όπως τον παρουσιάζει το άρθρο.
Ο αγοραστής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα παίρνει… όλα
Θα πληρώσουμε 1,32 δισ. ευρώ για αστοχίες, υποβρύχια, συνέχιση της απασχόλησης κ.ά.
Όπως αποκαλύπτει ο Τάσος Τέλλογλου στην ΚτΚ, ο περιφερόμενος θίασος προέβει σε μία συνδιαλλαγή η οποία οπωσδήποτε θα απασχολήσει κάποια επόμενη εξεταστική αφού παραπέμπει στις “μαγικές” συμφωνίες τύπου Siemens, MAN κλπ.
Συγκεκριμένα:
Η σύμβαση – πλαίσιο του ελληνικού Δημοσίου με την TKMS (Thyssen Krupp Marine Systems) και την Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More