17.5.10

Που να βρεθεί στους κοινοβουλευτικούς!!!


Λίγη αξιοπρέπεια…

Λίγη αξιοπρέπεια…
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. Προ των πυλών της ελληνικής πολιτικής ζωής βρίσκεται πλέον και η Εξεταστική περί την οικονομία. Το έλεγαν, το ξανάλεγαν, τελικά η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να πάρει κεφάλια. Να στείλει στο απόσπασμα αυτούς που φταίνε για τη σημερινή κατάσταση.
Και πώς ορίζει τους φταίχτες η σημερινή κυβέρνηση; Χρονικά και κατά το δοκούν. Φταίνε εκείνοι που προτιμούν το γαλάζιο χρώμα.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. Θα διαπομπευθούν, λοιπόν μόνον εκείνοι που κυβέρνησαν και έλαβαν αποφάσεις από το 2004 και μετά. Συμφωνούμε ότι  ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια. Να γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια. Ποιοι κρύβονταν πίσω από αποφάσεις που καθόρισαν το μέλλον του, με άλλα λόγια τη σημερινή μαύρη πραγματικότητα.
Ομως γι’ αυτά όλα ευθύνεται μία ολόκληρη κατάσταση που διέπει τα ελληνικά πράγματα την τελευταία τριακονταετία. Πρόκειται για ιδεολογική κατεύθυνση που δόθηκε από το 1981 και μετά. Για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα θα πρέπει να ειπωθούν όλα.
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ σε όλους τους τομείς. Από το «Δώσ’ τα όλα» στο Χρηματιστήριο και στην κυβέρνηση Σημίτη. Μόνον τυφλοί δεν βλέπουν ότι μόνον έτσι θα υπάρξει δικαιοσύνη. Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα φύγουμε από την παρακμή. Το πολιτικό σύστημα διέρχεται περίοδο ανυποληψίας. Μόνη ελπίδα να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους.
ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η κυβέρνηση οφείλει να αποδεχθεί το αίτημα της αντιπολίτευσης για αναψηλάφηση… της οικονομίας από το 1981. Ο λαός δικαιούται να μάθει τι έγινε πίσω από την πλάτη του, δικαιούται λίγη αξιοπρέπεια και όχι άλλα πολιτικάντικα ψέματα με τα οποία γαλουχήθηκε όλη αυτή την περίοδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More