24.3.11

Να πάμε όλοι οι πατριώτες!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!



Η φετινή επέτειος της εθνικής επαναστάσεως και παλιγγενεσίας του 1821 διαθέτει εκ των πραγμάτων πολλαπλούς συμβολισμούς, μηνύματα και στοχεύσεις. Συμβολισμοί που σχετίζονται με το νόημα της ελευθερίας για την οποία αγωνίστηκαν οι σπουδαίοι και ηρωικοί πρόγονοί μας με την ύψιστη θυσία του Τίμιου Αίματός τους δίνοντας τον ορθό συμβολισμό του Έλληνα. Μηνύματα που οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο αγώνας για εθνική ελευθερία συνεχίζεται σ’ ένα άλλο επίπεδο όπου σκοτεινοί και ύπουλοι εχθροί του Ελληνικού Έθνους και του ανθρωπίνου γένους απειλούν εκ νέου να μας αφαιρέσουν την λευτεριά σκοτώνοντας ιστορικές μνήμες και υπολήψεις. Και στοχεύσεις που καταλήγουν αδιαμφισβήτητα στο επιβεβλημένο αποτέλεσμα της απόκρουσης της εσωτερικής γενοκτονίας που επιχειρούν ντόπιοι και ξένοι εχθροί.

Οι συμβολισμοί της παλιγγενεσίας του 1821 σχετίζονται με την φύση του Έλληνα που μεταμορφώνεται σε θεριό ανήμερο όταν του θίγουν Πατρίδα και Θρησκεία και δεν θεωρεί καμία θυσία αρκετή μπροστά στις ιερές παρακαταθήκες τρανών Ελλήνων, την Τιμή στους προγόνους και την κατάκτηση μιας αδούλωτης Ελλάδος ως δώρο ανεκτίμητο για τα παιδιά της Ελλάδος, για τις μέλλουσες γενιές εθνικά υπερήφανων Ελλήνων. Ο συμβολισμός της εθνικής μας επετείου σχετίζεται με τον προσδιορισμό αυτού τούτου του Έλληνα Ήρωα μέσα από την θωριά του Αθανασίου Διάκου, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (http://www.youtube.com/watch?v=ihmGLMRIoyo )
, του Γεωργίου Καραϊσκάκη, του Ιωάννη Μακρυγιάννη και όλων των άλλων ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ που έδωσαν τον καλό αγώνα με ισότιμο τρόπο και απαράμιλλη γενναιότητα για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και το ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Για εθνική και πολιτική περπατησιά σε μια Ελλάδα της Λευτεριάς και του Ξίφους κι όχι των ξενοκίνητων, των ξένων αλλοθρήσκων, των δανείων και των ντιντήδων που τολμάνε να κάνουν κατάχρηση της κακοφορμισμένης γλώσσας τους.

Τα μηνύματα είναι σαφέστατα και αποδεικνύουν με την σταθερή βούληση του ελληνικού λαού ότι ο απελευθερωτικός αγώνας συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη λύσσα και με τον ίδιο ανηλεή τρόπο έναντι των εχθρών της Ελλάδος. Και ακόμη ότι τα χέρια εκείνα που δεν σέβονται τις προγονικές θυσίες και την εθνική μας αξιοπρέπεια θα κοπούν από την ρίζα. Αν νομίζουν κάποιοι πως ό,τι αποκτήθηκε με τα μπαρουτόβολα και το Αίμα θα ξοδευτούν με τα ομόλογα και το μελάνι κάνουν το τελευταίο και πλέον ακριβό λάθος τους. Αν νομίζουν οι απόγονοι τις Ιεράς Συμμαχίας, των Οθωμανών και λοιπών «περιούσιων» ότι θα μας αλυσοδέσουν τώρα ως ΕΕ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και άλλα τρυφηλά μπερδέματα και ανεμομαζώματα, τότε ας ετοιμάσουν το τελικό τους ταξίδι στην κόλαση των ενεργειακών πυρκαγιών που απλώνουν στον περίγυρο της προσοδοφόρας περιοχής μας. Όσον αφορά τους κωλλέτηδες και τους κοτζαμπάσηδες του καιρού μας, ας ετοιμαστούν να κλειστούν οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και κατόπιν στο καλάθι των αχρήστων της με την απόδοση της κατηγορίας του προδότη. Θα φροντίσουν Στρατός και Λαός. Το μήνυμα είναι Ναι στην Λευτεριά και την Ελληνική Νίκη, όχι σε βέβηλους και βάρβαρους.
Η στόχευση είναι σαφής. Απηχεί την οριστική απόκρουση της επιχειρούμενης γενοκτονίας της Φυλής μας και την οικοδόμηση της Μεγάλης Ελλάδος στο βάθρο που της αξίζει. Στο βάθρο του ηγεμονικού έθνους δυνατών Ελλήνων και μόνον, αληθινά λεύτερων κατά πάντα. Στην πνευματική, την κοινωνική και την εθνική μας ζωή. Και τούτο το μεγαλειώδες έργο θα αναλάβει να το φέρει εις πέρας για μια ακόμη φορά στο πεδίο της μάχης ο Ελληνικός Στρατός που δεν γνωρίζει ούτε να διαπραγματεύεται με σκυφτό κεφάλι ούτε να υποχωρεί ούτε να εγκαταλείπει τα όπλα, αλλά μονάχα να προχωρεί μπροστά και να νικάει. Ο Ελληνικός Στρατός δεν μικραίνει μήτε κρατάει κάτω στο χώμα ίδια σαν τα χρόνια της ντροπής την Πατρίδα, αλλά την οδηγεί στα πεπρωμένα της ως τον πιο απομακρυσμένο τάφο Έλληνα Στρατιώτη. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ δίπλα στα στρατευμένα παιδιά μας http://www.youtube.com/watch?v=Xfxrvz2xt_o&feature=player_embedded. Στην ανανέωση του Εθνικού Όρκου για την Μεγάλη Ελλάδα που δίνουμε οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες. Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δηλαδή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More