4.4.11

Στην Ελλάδα την θεωρούμε ένα πανί και της βάζουμε φωτιά!

ΣΗΜΑΙΑ ΜΗΚΟΥΣ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ!

Εφ.Νέτγκαζέτε 4-4-2011.

Γιγαντιαία τουρκική σημαία από τον φακό της αστυνομίας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-Κατά την διάρκεια της πορείας που από κοινού έκαναν πολίτες και αστυνομικοί επ΄ ευκαιρία της 166ης επετείου ίδρυσης της τουρκικής αστυνομίας, το ελικόπτερο της αστυνομίας φωτογράφησε την μήκους ενός χιλιομέτρου σημαία που μετέφεραν οι μετέχοντες.
Εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες που τράβηξε το ελικόπτερο και δείχνουν την τεράστια σημαία με ημισέληνο σε κύκλο γύρω από την πλατεία Ταξίμ όπου βρίσκεται και το μνημείο του Ατατούρκ.Oι εκδηλώσεις που έγιναν και η πορεία φωτογραφήθηκαν από το ελικόπτερο της αστυνομίας. Το ελικόπτερο της αστυνομίας που χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις αυτή τη φορά ακολούθησε την πορεία αστυνομίας-λαού κατά μήκος της λεωφόρου Ιστικλάλ (Πέρα). Το ελικόπτερο που παρακολουθούσε την πομπή για λόγους ασφαλείας καθώς και αποτροπή προβλημάτων, ταυτόχρονα φωτογράφισε και την τεράστια μεταφερόμενη τουρκική σημαία.
Σε φωτογραφία από το ελικόπτερο αποτυπώθηκε και ο κύκλος γύρω από την πλατεία με το μνημείο που σχημάτισε η τεράστια σημαία. Η τεράστια σημαία απαρτιζόμενη από μικρότερες που είχαν μικρά μισοφέγγαρα , ακολούθως μεταφέρθηκε με πομπή προς την λεωφόρο Ιστικλάλ. Η εικόνα με την μήκους ενός χιλιομέτρου σημαία που την μετέφεραν χιλιάδες άτομα, φαινόταν να έχει βάψει κόκκινη την λεωφόρο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More