4.4.11

Στο καλό και να μην τον ξαναδούμε!

κ. Παπανδρέου, ο Θαπατέρο αποχωρεί, εσείς πότε;;;


Ο Ισπανός πρωθυπουργός και Πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος της Ισπανίας Χοσέ Λουϊς Θαπατέρο, δήλωσε ότι θα ολοκληρώσει την πρωθυπουργική του θητεία, μέχρι του χρόνου και μετά θα παραιτηθεί από την ηγεσία του σοσιαλιστικού κόμματος και δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για πρωθυπουργός.


Οι πληροφορίες λένε ότι έχει απογοητευτεί πολύ καθόσον....
 αναγκάζεται να κυβερνήσει τον ισπανικό λαό με σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που δεν ανταποκρίνονται ούτε στο πρόγραμμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος ούτε και στις ιδέες του.  

Αν θυμάστε, αυτή είναι και η προπαγάνδα του κ. Παπανδρέου, ότι εφαρμόζει (με βαριά καρδιά) σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που δεν ανταποκρίνονται στην ιδεολογία και τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, αλλά το κάνει για το καλό του λαού ο άνθρωπος.
Όμως βέβαια, άλλο Θαπατέρο και άλλο η διαχρονική δυναστεία των Παπανδρέου. 

Θα πρέπει λοιπόν να πληροφορήσουμε τον κ. Παπανδρέου τον Γ΄ για μην στεναχωριέται δηλαδή, ότι υπάρχουν αρκετές χιλιάδες Έλληνες που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο της σωτηρίας του λαού, μέσω της εξαθλίωσής του και επομένως μπορεί και αυτός να αποσυρθεί, χωρίς να είναι αναγκασμένος να υποφέρει ψυχολογικά από τον τυράννισμα του λαού.

Αλλά είναι γλυκιά η πλανεύτρα η εξουσία….


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More