10.8.11

Ο κ. Λαμπρινίδης που κάνει διακοπές;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΤ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

Ιστοσελίδα της  ABTTF   3-8-2011

Ο πρόεδρος Χαλίτ Χαμπίμπογλου συναντήθηκε με τους Ριντβάν Μολλά και Μεχμέτ Δεβετζήογλου.
Στις 2 Αυγούστου 2011 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίμπογλου πραγματοποίησε επίσκεψη στον δήμο Κομοτηνής. Ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου συζήτησε εκεί τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Ριντβάν Μολλά Ισά και με τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για θέματα καθαριότητος και πρασίνου Μεχμέτ Δεβετζήογλου.

Στην τριπλή συνάντηση ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου συνεχάρη τους Ριντβάν Μολλά και Μεχμέτ Δεβετζήογλου για την επιτυχία τους στις τοπικές εκλογές. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου συνεχάρη ιδιαίτερα τους Ριντβάν Μολλά και Μεχμέτ Δεβετζήογλου λόγω της ανάληψης του καθήκοντος του αντιδημάρχου στον δήμο Κομοτηνής, τον ένα από τους 4 δήμους που σχηματίστηκαν με τον νόμο του Καλλικράτη και ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα.
Στην συνάντηση ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου περιέγραψε στους Ριντβάν Μολλά και Μεχμέτ Δεβετζήογλου τις προσπάθειες που κάνει κατά το τελευταίο διάστημα η ABTTF και τους παρέδωσε την αναφορά δραστηριοτήτων της 16ης περιόδου της ΑΒTTF. Επίσης τους ενημέρωσε σχετικά με την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της αντιπροσωπείας της ABTTF στις Βρυξέλλες τον Δεκέμβριο του 2010, και ανέφερε πως η αντιπροσωπεία αυτή θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα για την διεθνοποίηση των θεμάτων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Μιλώντας σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες κινήσεις σε διεθνές επίπεδο, ανέφερε ότι στις 19 Ιουλίου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιέρζυ Μπούζεκ απάντησε σε επιστολή που είχε στείλει η ABTTF σχετικά με τις αυξανόμενες επιθέσεις μίσους ενάντια σε τζαμιά και άλλους χώρους που ανήκουν στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου είπε πως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιέρζυ Μπούζεκ αναφέρει πως η Ε.Ε. στηρίζει και θα συνεχίσει στο μέλλον να στηρίζει τις δράσεις αποτροπής διακρίσεων και μισαλλοδοξίας.
Σχόλιο : Προσέξτε πόσες φορές αναφέρει στο κείμενο την φράση  ¨ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου…..¨. Ένας αυτός και ένας ο ψευδομουφτής Ξάνθης που κάνει το ίδιο στην ιστοσελίδα του. Ηρεμείστε βρε, δεν γίνατε και…Padişah. Δεν χρειάζετε σε κάθε κείμενο να το αναφέρετε 15 φορές !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More