14.1.10

Οι ελληνοσύριοι .......



Επίθεση από αλλοδαπούς δέχθηκαν δύο αστυφύλακες εκτός υπηρεσίας, χθες το απόγευμα, στην οδό Αχαρνών, στην περιοχή των Πατησίων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 28 και 29 ετών, σταμάτησαν με τις μοτοσυκλέτες τους μπροστά στο ΙΧ που οδηγούσε ο ένας αστυφύλακας, 22 ετών, με επιβαίνοντες τον αδελφό του επίσης αστυφύλακα, 21 ετών, και τον 68χρονο πατέρα τους.
Αμέσως τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό τους, αν και ο ένας από τους αστυφύλακες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας.
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Κατά την προσαγωγή τους στο Α.Τ. Πατησίων, ο 28χρονος φαίνεται να ήταν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές με το κεφάλι του σε υαλοπίνακα παραθύρου γραφείου του Τμήματος και να αυτοτραυματιστεί.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μετά την παροχή ιατρικής βοήθειας επαναπροσήχθη στο Α.Τ. Πατησίων. 
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Τέλος, χθες το βράδυ, αστυφύλακας που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών και εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία ως πλήρωμα γερανού Ο.Α.Σ.Α, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα κατά τη διάρκεια απομάκρυνσης οχήματος στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Σπ. Τρικούπη στα Εξάρχεια.
 Οι άγνωστοι τραυμάτισαν ελαφρά τον αστυφύλακα, ενώ του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του πηλίκιο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More