14.1.10

Ως πότε θα τρωνε τα χρήματα του Ελληνικού λαού οι Μ.Κ.Ο.



Ποια είναι η Μ.Κ.Ο "Λυσιστράτη"...Για να δούμε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ποια είναι η περιβόητη Μ.Κ.Ο "ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ" και τι αναφέρει http://www.lissistrati.org "....Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με την επωνυμία “Λυσιστράτη” δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2001 από την Έλλη-Τασούλα Σεμοήλογλου. Βασικός στόχος του είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Παράλληλα, ο Οργανισμός "Λυσιστράτη" έχει ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων είναι: διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, προστασία του περιβάλλοντος, ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ παιδικών ομάδων, όπως και ομάδων τρίτης ηλικίας, οργάνωση λαογραφικών, φιλολογικών και ιστορικών διαλέξεων που αφορούν την Ελλάδα και την Τουρκία." Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει όπως αναφέρει πολλές ευαισθησίες στα θέματα Ελληνοτουρκικής φιλίας και αγωνίζεται γι' αυτό, με πρωταγωνιστή όπως φαίνεται μια συγκεκριμένη κυρία, την Έλλη - Τασσούλα Σεμοήλογλου και σε δεύτερο ρόλο κάποια κυρία Ταξάκη που έχει τον ρόλο του αντιπροέδρου της οργάνωσης. Υπάρχουν όμως και πολλοί που έχουν πολλές αντιρρήσεις και δυσπιστούν σε αυτή την προσπάθεια, αφού αναφέρουν πως η συγκεκριμένη κυρία μέσα από αυτού του είδους ελληνοτουρκική προσέγγιση, εμπορεύεται πολλά χαλιά και χειροποίητα είδη αναπτύσσοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Ακούγεται πως μέσα από τις πολλές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με την Νομαρχία Σάμου και πιο συγκεκριμένα με την "ομάδα" Κάρλα (Νομάρχης), πετυχαίνει με αυτά τα τρικ, να συμπαρασύρει ένα τέτοιο φορέα (τοπική αυτοδιοίκησης) και να πετυχαίνει τους σκοπούς της.


Άλλες πιο σκληρές φωνές αναφέρουν πως μέσα από τον "Δούρειο Ίππο" αυτόν, οι "φίλοι" Τούρκοι δείχνουν ένα άλλο "αγγελικό" πρόσωπο προς τα έξω, εξυπηρετώντας ουσιαστικά τα δικά τους συμφέροντα και κατ' επέκταση, αλλά και παράλληλα, συνεχίζουν να έχουν "γκριζάρει" πολλές περιοχές του Αιγαίου, μεταξύ αυτών και την Σάμο με την Ικαρία και τους Φούρνους.
Μάλιστα να αναφέρουμε πως ο Νομάρχης Σάμου έχει βραβευθεί από την κα Σεμοήλογλου, έχοντας χρισθεί και επίτιμο μέλος, αλλά και ο ίδιος (κατ' επέκταση η νομαρχία Σάμου) έχει χρηματοδοτήσει την "Λυσιστράτη" με 9000 € !!!!!
Τελευταία η κα Σεμοήλογλου έχει προαποφασίσει εν αγνοία (επίσημα) της Ελληνικής κυβέρνησης και σε συμφωνία με τον Νομάρχη Σάμου κ. Κάρλα, να πραγματοποιήσουν μια εκδήλωση με την ονομασία "Η Αλυσίδα της Ειρήνης" όπου Τούρκοι πολίτες με Έλληνες, κυβερνητικοί της Ελλάδος και της Τουρκίας, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολλοί δημοσιογράφοι, θα ενωθούν στην μέση των 2 αυτών περιοχών και με την παρουσία πολλών ξένων τηλεοπτικών δικτύων αλλά και της ομάδα "ρεκόρ Γκίνες" θα ενώσουν τα χέρια τους και θα ανταλλάξουν δώρα συμβολικά, από την Ψιλή Άμμο της Σάμου έως και την Καναπίτσα - Γκιουζέλ Τσαμλί!
Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως έχει οριστεί και ημερομηνία τον Σεπτέμβριο του 2010 χωρίς να έχουμε κάποια ανακοίνωση από το επίσημο Ελληνικό κράτος ή ακόμη και από το Τουρκικό!


logospoliti


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More