14.1.10

Στο έλεος των ξένων η Ελλάς.




ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
Ιδού τα αποτελέσματα της αποδυνάμωσης και της καταπτώσεως του ηθικού των Αστυνομικών μας. Εν ταυτώ, με τα χαϊδέματα, βεβαίως, στους λαθρομετανάστες – «πολιτικούς» και «οικονομικούς» μετανάστες κατά τους κυβερνώντες – μεταξύ των οποίων και εγκληματικά στοιχεία, ων ουκ έστιν αριθμός: κυνηγούν με μαχαίρια, σφυριά και ρόπαλα τους Έλληνες νοικοκυραίους, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, τροφή και ό,τι άλλο επιθυμεί η καρδούλα τους, χωρίς να μπορεί η Αστυνομία να πράξει, παρά μόνον ελάχιστα πράγματα.
Διότι, απλούστατα, εάν οι Αστυνομικοί επιχειρήσουν.......... να αντιδράσουν όπως αρμόζει στους μαχαιροβγάλτες, είναι πιθανόν έως βέβαιον ότι όχι μόνον οι ποικίλοι «προοδευτικοί» του Τόπου, αλλά και το ίδιο το Κράτος – εν προκειμένω η σημερινή πολιτική ηγεσία του (πρώην) Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, δηλαδή ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης – θα τους θέσει σε διαθεσιμότητα και στην συνέχεια θα τους αποτάξει (χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το πρόσφατο με τον Χιλιανό μαχαιροβγάλτη και ό,τι συνέβη με τον Αστυνομικό που τον συνέλαβε).
Εν προκειμένω: Στο χωριό Έλος της Λακωνίας (φωτό) εκτός των 750 Ελλήνων κατοίκων έχουν καταφθάσει 300 Πακιστανοί, οι οποίοι διαμένουν σε χώρους όπου η βρώμα και η δυσωδία δίνει και παίρνει. Ζήτημα που ασφαλώς δημιουργεί ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων του χωριού.
Εκτός, όμως, τούτου, ας προσέξουμε – και προ πάντων ο κ. Χρυσοχοΐδης – την συνέχεια. Ορισμένοι εκ των συγκεκριμένων «πολιτικών» και «οικονομικών» αυτών «προσφύγων» κρατώντας μαχαίρια, όρμησαν, προ τεσσάρων ημερών, σε μία κοπέλα που πήγαινε στο καφενείο του πατέρα της λίγη τροφή και της απαίτησαν να τους δώσει και την τροφή και όσα χρήματα είχε επάνω της. Με τα χίλια ζόρια και τη βοήθεια των συγχωριανών της γλίτωσε το κορίτσι. Προ τριών ημερών οι Πακιστανοί μαχαιροβγάλτες όρμησαν πάλι. Αυτή τη φορά σε δύο άλλα κορίτσια που πήγαιναν στο σπίτι τους και με την απειλή μαχαιριών τους ζήτησαν όσα χρήματα είχαν επάνω τους. Και άλλα τινά όπως μας καταγγέλλουν από το χωριό ο Δικηγόρος κ. Θ. Παπουλάκος, ο αρτοποιός κ. Ν. Μπραντίτσας κ.ά.
Η μάστιγα αυτή του χωριού έχει φέρει τους κατοίκους στην απόγνωση και φοβούνται ακόμη και να κυκλοφορήσουν, ενώ οι αρμόδιοι φορείς, δεν αντιδρούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό των Αστυνομικών οι οποίοι μη μπορώντας να κάνουν παρά ελάχιστα πράγματα, λέγουν στους Έλληνες του χωριού «…μας έχουν δεμένα τα χέρια»! Με ό,τι αυτό σημαίνει, σε σχέση με τις εντολές που έχουν λάβει «άνωθεν» για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών «μας».
Όπως πληροφορηθήκαμε, το φαινόμενο δεν συμβαίνει μόνον στο Έλος Λακωνίας (50 χλμ. από την Σπάρτη), αλλά και σε ολόκληρη την γύρω περιοχή. Ήτοι 10-12.000 Έλληνες κάτοικοι από το Έλος μέχρι την Σκάλα Βλαχιώτη – Λυκόβρυση ζουν υπό το καθεστώς τρόμου εξ αιτίας όχι μόνον των συγκεκριμένων 300 Πακιστανών στην περιοχή του Έλους, αλλά και άλλων πολύ περισσοτέρων που έχουν κατακλύσει τα γύρω χωριά.


Αυτονόητο είναι ότι την απαράδεκτη αυτή κατάσταση δεν τη ζουν μόνον οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής. Αναρίθμητα τα πανομοιότυπα περιστατικά σε όλα τα διαμερίσματα της χώρας. Εις δόξαν και τιμήν της «μεταναστευτικής πολιτικής» του κυβερνώντος κόμματος, του οποίου η ηγεσία έχει ήδη δρομολογήσει και την απόδοση δικαιώματος ψήφου στον κάθε λαθρομετανάστη.

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ... ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΖΩ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣEI ΣΤΟ BLOG ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ... ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ.. Διαβάστε το παρακαλώ..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More