10.1.10

Εκτός από δηλώσεις θα συλλάβουμε και κανένα ;;;

"Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται"




- "Δεν θα μετατρέψουμε την Αθήνα σε αστυνομοκρατούμενη πόλη, για χάρη ολίγων"
- «H βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε απόψε, σ΄ ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και στο Κοινοβούλιο, αποτελεί βαρύτατη πρόκληση κατά της έννομης τάξης της Ελληνικής Δημοκρατικής Πολιτείας.

Στη Βουλή βρέθηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Στις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους υπήρξε λακωνικός λέγοντας: "Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται".

Η Βουλή θα παραμείνει αφύλακτη, τόνισε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης
Η Βουλή είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με δηλώσεις του που έκανε έξω από τη Βουλή."Κάποιοι επιδιώκουν τον πανικό. Δεν φοβόμαστε" είπε ο υπουργός. Όπως τόνισε η επίθεση έγινε στη Βουλή που είναι χώρος υψηλού συμβολισμού για τους Έλληνες.
Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι η Βουλή είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει. "Δεν θα μετατρέψουμε την Αθήνα σε αστυνομοκρατούμενη πόλη, για χάρη ολίγων", υπογράμμισε.
Για τους δράστες δήλωσε: "Οι θρασείς θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".

Δήλωση εκπροσώπου ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλου για την έκρηξη στο Σύνταγμα
Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος σε δήλωση του για την έκρηξη στο Σύνταγμα αναφέρει τα εξής: «H βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε απόψε, σ΄ ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και στο Κοινοβούλιο, αποτελεί βαρύτατη πρόκληση κατά της έννομης τάξης της Ελληνικής Δημοκρατικής Πολιτείας. Πέρα από τον προφανή συμβολισμό της, η επίθεση αυτή στρέφεται συνολικά κατά της Ελληνικής κοινωνίας και πλήττει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς, ζημιώνοντας τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Μακριά από ακρότητες και υπερβολές, οφείλουμε να κατανοήσουμε όλοι ότι η τρομοκρατία αποτελεί μείζον πρόβλημα για τον τόπο μας. Γι΄ αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με καθολική συστράτευση της Κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, των κοινωνικών φορέων, των συνδικάτων και ευρύτερα της κοινωνίας των πολιτών. Ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήρθε η ώρα να αφήσει τα λόγια και να περάσει στα έργα. Είναι δεδομένη η θέση της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα μας βρει συμπαραστάτες, στην περίπτωση που εφαρμόσει τα σωστά μέτρα και ακολουθήσει την ενδεδειγμένη πολιτική, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη χώρα μας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΑΠΕ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More