28.11.10

Για να αναπτυχθεί οικονομικά η Ελλάδα από τους μετανάστες...

Συμμορία με πλούσια «δράση».

Συμμορία με πλούσια «δράση»
Διασκέδαζαν στα μπουζούκια και σε άλλα κέντρα. Οταν όμως δεν τους έφταναν τα χρήματα για τον λογαριασμό, έκαναν στα γρήγορα μια... ληστεία σε παρακείμενη επιχείρηση και έφευγαν από το μαγαζί... με «πρόσωπο «καθαρό». Συνήθως μάλιστα άφηναν παχυλό φιλοδώρημα στα γκαρσόνια, που... έπιναν νερό στο όνομά τους. Ο λόγος για συμμορία νεαρών Αλβανών, που είχε γίνει φόβος και τρόμος τις νύχτες σε ξενοδοχεία, βενζινάδικα, οίκους ανοχής, πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ και πεζούς στον δρόμο, τραυματίζοντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις τα θύματά τους.
Η συμμορία εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι μετά από έρευνες και ενέδρα που έστησαν στην Κυψέλη, συνέλαβαν έναν 21χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι είχαν παραγγείλει φαγητό από κατάστημα με ψεύτικα στοιχεία και περίμεναν τον διανομέα για να τον ληστέψουν.
Οι Αλβανοί αντιστάθηκαν άγρια και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, αλλά τελικά τους πέρασαν τις χειροπέδες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Από την έρευνα προκύπτει ότι στη συμμορία συμμετείχε και μία κοπέλα και άλλα δύο άτομα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν διαπράξει πάνω από 50 ληστείες στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στην Καλλιθέα και στα βόρεια προάστια. Ως αρχηγός φέρεται ο 21χρονος, που του έδωσαν το ψευδώνυμο «καπνός», επειδή εξαφανιζόταν ταχύτατα μετά από κάθε ληστεία.
Το μόνα καταστήματα που απέφευγε ήταν τα ψητοπωλεία και όταν τον ρώτησαν γιατί, απάντησε: «Εκεί δουλεύουν Αλβανοί και με τα μαχαίρια που έχουν μπορεί να με έκαναν κομμάτια. Ληστής είμαι, όχι βλάκας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More