28.11.10

Οι σοσιαλίστριες με Cartier και ο λαός στην πείνα...


Σοσιαλιστές υπουργοί με Cartier και Van Cleef
15-09-10-01Έχουν ρουφήξει το μεδούλι του λαού αλλά αυτοί ζούνε μέσα στη χλιδή

Χωρίς έλεος απέναντι στην ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να συμπεριφέρεται (και να προκαλεί) η κυβέρνηση.

Ο κόσμος πεινάει , δεν έχει δουλειά και δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο, αλλά στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να μη ιδρώνει το αυτί τους από κάτι τέτοια. Τα στελέχη του Κινήματος και πιο συγκεκριμένα η κ. Φώφη Γεννηματά και η Άννα Νταλάρα αδιαφορώντας πλήρως για τις αντιδράσεις των πολιτών, εμφανίστηκαν προ ολίγων ημερών κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης μέσα στη χλιδή και στο πλούτο.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο άστραφτε κυριολεκτικά εν μέσω κρίσης φορώντας στο λαιμό της κολιέ Van Clief, του οποίου η αξία κοστολογείται περίπου στα 15.000 ευρώ.

Εκτός όμως από το πανάκριβο κόσμημα, εντύπωση έκανε και το απαστράπτον ρολόι Cartier που φορούσε στο χέρι της η κ. Γεννηματά και η τιμή του άγγιζε (και αυτό) τα 15.000 Ευρώ.

Ωστόσο δεν ήταν η μόνη που συγκέντρωσε πάνω της τα φλας της δημοσιότητας.

Η πρωτάρα σε υπουργική θέση Άννα Νταλάρα φρόντισε από την πλευρά της να της… κλέψει λίγο από τη δόξα.

Η νέα υφυπουργός Εργασίας κρατούσε στο δεξί της μπράτσο μία εμβληματική και συνάμα εντυπωσιακή τσάντα γνωστής φίρμας που άναβε φωτιές η αξία της οποίας υπολογίζεται περίπου στα 1500- 2000 ευρώ.

Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστιες προκλήσεις των κυβερνητικών στελεχών που σε χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα, εκείνοι επιδεικνύουν αλαζονική συμπεριφορά προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Ο πολύπαθος ελληνικό λαός είναι για μία ακόμη φορά το εξιλαστήριο θύμα στο οποίο ασελγούν πάνω του τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης.


www.greeknews.biz με πληροφορίες από ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More