10.1.11

Γιατί άραγε αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα ελληνικά;


Οι γραμμές που θα παραθέσουμε παρακάτω, δεν προέρχονται από την πένα του Χίτλερ ή του συνταγματάρχη Νάσερ, αλλά από αυτήν του πατέρα του Σοσιαλισμού, του Κάρλ Μάρξ.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Μάρξ ήταν Εβραίος στην καταγωγή απόγονος ραββίνων.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το βιβλίο "Karl Marx: A World Without Jews":


Σελ. 37: "...Ποιά είναι η βάση του Εβραίου στον κόσμο μας; Πρακτική αναγκαιότητα, ιδιωτικό πλεονέκτημα..."

"...Ποιό είναι το αντικείμενο της εβραϊκής λατρείας σε αυτό το κόσμο; Η τοκογλυφία. Ποιός είναι ο επίγειος θεός του Εβραίου; Το χρήμα."

"...Πολύ καλά τότε", λέει ο Μάρξ, "χειραφέτηση από την τοκογλυφία και το χρήμα, δηλαδή, από τον πρακτικό, αληθινό ιουδαϊσμό, (αυτό) θα συνιστούσε την χειραφέτηση της εποχής μας."

"Η οργάνωση της κοινωνίας έτσι ώστε να καταργηθούν οι προϋποθέσεις της τοκογλυφίας και ως εκ τούτου η πιθανότητά της, θα καθιστούσε τον Εβραίο αδύνατο. Η θρησκευτική του πεποίθηση θα διαλυόταν σαν ένα μπαγιάτικο μίασμα κάτω από την πίεση της πραγματικής ζωής της κοινωνίας."

Σελ. 38: "Έτσι αναγνωρίζουμε στον εβραϊσμό γενικά ένα αντικοινωνικό στοιχείο που έχει φθάσει στην παρούσα δύναμή του μέσω μιας ιστορικής ανάπτυξης στην οποία οι Εβραίοι προθύμως συνεργάστηκαν. Η εβραϊκή χειραφέτηση σημαίνει, τελικά, τη χειραφέτηση της ανθρωπότητας από τον Ιουδαϊσμό. Ο Εβραίος έχει ήδη χειραφετήσει τον εαυτό του με τον εβραϊκό τρόπο: ο Εβραίος, που είναι, για παράδειγμα, απλά ανεκτός στην Βιέννη, καθορίζει μέσω της χρηματικής του δύναμης την μοίρα ολόκληρης της Γερμανικής Αυτοκρατορίας(σ.σ: Εδώ ο Μάρξ μιλάει πιθανότατα για την οικογένεια Ρόθτσιλντ). Ο Εβραίος, που δεν έχει δικαιώματα στην μικρότερη γερμανική πολιτεία, αποφασίζει την μοίρα της Ευρώπης."

Προσοχή! Συνεργάστηκαν όλοι οι Εβραίοι λέει ο Μάρξ. Η ευθύνη είναι όλου του λαού σύμφωνα με το Μάρξ όχι μόνο του ιουδαϊκού ιερατείου.

Ο Ζάκ Ατταλί είναι μέλος μιας ειδικής επιτροπής η οποία ασχολείται με το πως θα προστατευτεί ο εβραϊκός λαός από τον ξεσηκωμό της ανθρωπότητας. Πρέπει να στοχοποιηθεί κάποιος άλλος π.χ. οι τραπεζίτες, οι Σιωνιστές παρά όλος ο λαός.

Σελ. 40: "Ποια ήταν η ουσιαστική βάση της εβραϊκής θρησκείας; Πρακτικές ανάγκες, εγωισμός."

Σελ. 41: "....Το χρήμα είναι ο ένας και μοναδικός Θεός του Ισραήλ, πέρα από τον οποίο κανένας άλλος θεός δεν μπορεί να σταθεί. Το χρήμα υποβαθμίζει όλους του θεούς της ανθρωπότητας και τους μετατρέπει σε εμπόρευμα...."

"...ο θεός των Εβραίων έχει εκκοσμικευτεί και είναι τώρα ένας επίγειος θεός. Το γραμμάτιο είναι ο αληθινός θεός των Εβραίων..."

Πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Μάρξ μιλάει για τον θεό των Εβραίων που είναι το χρήμα, την ώρα που οι Κομμουνιστές έλεγαν ότι η θρησκεία είναι το "όπιο του λαού" και ταυτόχρονα έκαναν το κόμμα την θρησκεία του λαού.

Σελ. 42: "Η χιμαιρική εθνικότητα του Εβραίου είναι η πραγματική εθνικότητα του εμπόρου, του ανθρώπου του χρήματος."

Γιατί άραγε αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα ελληνικά;
πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More