3.2.11

Τι θέλει αυτή η πατσαβούρα; Μήπως ανήκει στο ίδρυμα Κλίντον

Οι Τετάρτες ανήκουν στην μειονότητα.

Η Αμερικανίδα πρόξενος Μάρσα Λανς.
Στην ιδιαίτερη «κινητικότητα» της Αμερικανίδας προξένου στην Θεσσαλονίκη κ. Μάρσα Λάνς, που έφθασε στην πόλη πριν από πέντε μήνες, αναφέρεται με ερώτησή του προς τον υπουργό των Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ, πρέσβης ε. τ . Ιωάννης Κοραντής.


Αξιοποιώντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, ο κ. Κοραντής αναφέρεται στις συχνές επισκέψεις εκπροσώπων του αμερικανικού Γενικού Προξενείου Θεσσαλονίκης στην Κομοτηνή και στις επαφές τους με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Ειδικά για την πρόξενο, αναφέρεται ότι συναντάται κάθε Τετάρτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, με ακραία στελέχη της μειονότητας, τείνοντας ευήκοον ούς στους ισχυρισμούς των, περί δήθεν διώξεων της μειονότητας, ή του δικαιώματός της να ονομάζεται «τουρκική».
Ο βουλευτής ζητά μεταξύ άλλων να μάθει αν το υπουργείο είναι ενημερωμένο και αν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες αυτές και αν προτίθεται να πράξει κάτι ώστε να προλάβει ενδεχόμενες αρνητικές αναφορές για την μειονότητα στη Θράκη στην ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντηπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.www.elzoni.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More