3.2.11

Και όχι μόνο...

Και βέβαια ο Γιωργάκης είναι όντως ο Έλληνας Γιέλτσιν!
Οι λεγόμενες “αγορές” των οποίων υπεραμύνεται νυχθημερόν ο κος Κώνστας του ΑΛΤΕΡ έχουν όνομα.
Το όνομα τους είναι Rothschild.
Η είδηση λέει:
Οι τράπεζες AlphaBank , η NM Rothschild & Sons LTD και η UBS Limited θα είναι οι σύμβουλοι του εικονιζόμενου υπουργού Οικονομικών κ. Γ.Παπακωνσταντίνου στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ και της ΕΑΣ
 
Σωστά διαβάζετε “NM Rothschild & Sons LTD” ο νταβατζής της Ελλάδας απο συστάσεως της, όπως παρατηρεί ορθότατα ο Σατυρικός.
Το έργο όμως έχει και συνέχεια. Η Alpha Bank είναι η τράπεζα της SIEMENS. Όχι τώρα βέβαια, αλλα από τις χρυσές εποχές!
Η θυγατρική της Alpha Bank, η ABC factors είναι η εταιρεία που έκανε “factoring” τα τιμολόγια της Siemens ως προς την CIVITAS! Δείτε τι γράφαμε στις 10/6:
Απίστευτη παρέα. Ποιός είπε ότι οι Ελληνάρες δεν είναι ομαδικοί;
Μιλάμε βέβαια για τον υιό του Χρήστου Θεοδωρίδη (ο οποίος δυστυχώς έχει πρόβλημα υγείας, είναι αδύνατον να καταθέσει και του ευχόμαστε περαστικά). Ο Αρτέμιος Θεοδωρίδης φάνηκε από την κατάθεση του στην εξεταστική ότι γνωρίζει πολλά και ίσως έχει ακόμα περισσότερα να συνεισφέρει. Ο Χρ. Θεοδωρίδης άλλωστε, φέρεται να είναι αποδέκτης και του ποσού των 880.000 δολαρίων από την εταιρεία SANDYBURY, η οποία είχε αναλάβει τη διοχέτευση ποσών για χρηματισμό από τη SIEMENS. Ο Χρήστος Θεοδωρίδης φέρεται να βρίσκεται πίσω και από το λογαριασμό 88167960 W της UBS στην Ελβετία, με τον κωδικό ACROPOLIS.
Ρωτήσαμε λοιπόν τον Πάνο Καμμένο, βουλευτή και μέλος της εξεταστικής, πως μπορεί να ένας τέτοιος σημαντικός μάρτυρας να μένει εκτός διαδικασίας. Μας απήντησε συβιλλικά: Προηγείται η εξέταση του κυρίου Φλέσσα καθώς και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, στην Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία, προκειμένου να συμπληρώσουμε κάποια στοιχεία…
Εκεί όμως που (ξανα) κοιτάζαμε τα περιβόητα τιμολόγια της Civitas προς τη Siemens, εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, μας τράβηξε την προσοχή μία σφραγίδα.

Δείτε με προσοχή εδώ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More